Príprava a výroba jedál na základe pokynov od nadriadeného
Príprava a výdaj A la Carte aj denného menu
Zodpovednosť za kvalitu vydaného jedla
Dodržiavanie HACCP zásad, čistoty a poriadku
Počet rokov praxe : 2
",nice_to_have:"Samostatnosť a zodpovednosť
Lojalita a spoľahlivosť
Schopnosť zvládať stresové situácie
Tímový hráč
Zmysel pre poriadok a čistotu
Flexibilita
Zamestnanecká strava
Pitný režim
Mesačné bonusy
Sviatky voľné
Samostatnosť a zodpovednosť
Lojalita a spoľahlivosť
Schopnosť zvládať stresové situácie
Tímový hráč
Zmysel pre poriadok a čistotu
Flexibilita
Mladá rozrastajúca franšíza so začínajúcou prevádzkou v Banskej Bystrici od roku 2016.
V novembri, 2021 sme otvorili prevádzku v Žiline, kde tvoríme pre naších hostí zážitkovú kuchyňu spolu s výbornými drinkami a kávou.
Mladá rozrastajúca franšíza so začínajúcou prevádzkou v Banskej Bystrici od roku 2016.
V novembri, 2021 sme otvorili prevádzku v Žiline, kde tvoríme pre naších hostí zážitkovú kuchyňu spolu s výbornými drinkami a kávou.